Aubergine minipizza

Aubergine minipizza

Instriksjonsvideo på instagram

https://www.instagram.com/p/BP5m5CuhLGS/?utm_source=ig_web_copy_link

*bilde fra episode*

 

Bunnen

  • En aubergine
  • 1 ss salt
  • 2 ss olivenolje
  • 2 ss tørket oregano
  • Fersk basilikum
  • Fersk mozzarella
  • Tørket chili – viss du tør

Sausen

  • 1 boks finhakkede tomater
  • 2 ss olivenolje
  • 3 fedd hvitløk
  • 1 ts tørket oregano
  • 1 ts tørket basilikum
  • 1 ts tørket timian

Slik gjør du

  • Sett ovnen på 190 grader
  • Kutt aubergine i tykke skiver, legg dem på tørkepapir og strø over generøst med salt og la ligge i 30 min.
  • Varm oljen i en stekepanne på medium styrke. Tilsett hvitløken og la surre i noen minutter. Tilsett finhakket tomat og krydder, og kok til det tykner.
  • Tørk saltet av auberginene og legg dem på et stekebrett med bakepapir.
  • Pensle auberginene med olivenolje og krydder
  • Stek skivene i 25 minutter.
  • Del mozzarellaen i biter.
  • Fordel sausen jevnt ut over skivene, legg på mozzarellabiter og basilikumblader og chili om du tør.

Serveres varmt!